Passion by D Bluza neagra asimetrica cu fasii

Spune-mi cum iubesti ca sa-ti spun cum ai sa te casatoresti

Spune-mi cum iubesti ca sa-ti spun cum ai sa te casatoresti – Dragostea…o poveste pe care daca am putea sa o spunem toti, nu s-ar mai incheia vreodata. O poveste care indiferent de rasa, limba sau culoare, gaseste o cale sa se faca cunoscuta.

mermaid stripes

organza revelation

bella silk

Si, cine nu viseaza oare la povestea asta? Cine nu si-ar vrea sufletul plin

de bucuria aceea euforica pe care doar dragostea e capabila sa

ti-o ofere?

Ce femeie nu viseaza oare la o dragoste care sa o implineasca si sa isi atinga apogeul in cea mai frumoasa zi a vietii ei, ziua nuntii?

Vremurile s-au schimbat, dragostea e ”o chestie” complicata in zilele noastre. Si totusi. Oamenii continua sa creada in happy end.

De fapt, hai sa-i zicem happy beginning. Pentru ca lucrurile nu se incheie odata cu nunta, lucrurile abia atunci incep.

Cu siguranta te-ai gandit si tu pana acum la ziua in care vei fi centrul atentiei.

Am multe femei care imi trec pragul, in fiecare zi, cautand o rochie de mireasa. Le recunosc dintr-o privire, chiar daca n-as fi stiut ce cauta. Au toate ochii stralucind de emotie si zambetul incarcat de speranta. Toate isi cauta rochia LOR. Pentru ca asta trebuie sa simti atunci cand o imbraci, ca e rochia ta, facuta pentru tine. Cusuta cu un fir de vise, completandu-ti emotiile si gata sa explodeze in raze de bucurie in ziua cea mare.

Vorbesc cu fiecare femeie care se confrunta cu alegerea rochiei de mireasa. Este intr-adevar o alegere dificila.

Cele mai multe isi doresc sa creez ceva nou, unic, care sa-i completeze personalitatea. Sa redau in fiecare centimetru de dantela cate putin din iubirea fericitului cuplu.

Si, dupa mult timp in care am ascultat frumoase povesti, despre cum s-au cunoscut, despre cum a cerut-o de sotie, despre unde va avea loc nunta – am reusit cumva sa impart dorintele femeilor in trei categorii:

Rochia de mireasa a printesei din poveste. Femeia care poarta aceasta rochie de mireasa este luminoasa, vesela, optimista. Rochia diafana scaldata intr-o abundenta de volane delicate completeaza bucuria momentului. De obicei femeile care aleg aceasta rochie stiu ca dragostea invinge totul. Isi lasa iubirea sa le incununeze sufletul si devin mai frumoase. Iar rochia de mireasa Bella Silk este alegerea femeilor care vor ca nunta lor sa transmita exact asa: dragostea nu este doar in basme, este acolo, in ziua nuntii lor.

Rochia de mireasa a sirenei mult ravnite. Femeia care poarta aceasta rochie este ca un vis, devenit realitate, pentru alesul inimii ei. Cu totii ravnim la un ”fruct interzis”. Rochia de mireasa Mermaid Stripes subliniaza cu eleganta silueta femeii care o poarta, etalandu-i corpul frumos. Trena curge delicat intr-o cascada de organza care spune: povestea abia incepe.

Rochia de mireasa a unui suflet vesnic rebel. Femeia care poarta rochia de mireasa Organza Revelation este o femeie plina de viata si emana sex-appeal prin fiecare por. Stie ca este frumoasa si nu isi refuza nimic. Merita sa fie privita, merita sa fie centrul atentiei si merita o nunta efervescenta, la fel ca si personalitatea ei.

Povestile mele cu mirese nu se incheie aici. Incep odata cu fiecare femeie care isi doreste sa transforme ziua nuntii in altceva decat o clasica petrecere. Va astept cu drag, la mine in atelier, sa scriem pagini noi in cartea nuntilor perfecte!

Lasa un comentariu

TOP