Rochie de mireasa tip sirena  Passion by D

Fiecare rochie spune o poveste

Fiecare rochie spune o poveste – Femeile…, cele mai complexe creaturi de la Big Bang incoace. Asta este o afirmatie pe care nimeni nu are cum sa o contrazica.

Si…daca o contrazice, n-are decat sa ne explice cum de putem jongla cu atatea roluri, de dimineata de cand deschidem ochii visand la o cana cu cafea aburinda si pana seara, cand ne pregatim pentru somnul de…frumusete. Caci da, somnul nostru nu este de odihna, nu este de nevoie, este de frumusete.

Fiecare rochie spune o poveste

Fiecare rochie spune o poveste

De la cele trei seturi de gel pentru curatare, demachiant si apa tonica, pana la culorile pantofilor (sport, casual si eleganti) pe care ii avem, noi avem nevoie de optiuni.

Trecem pe rand prin pielea mai multor personaje. Suntem psihologii prietenelor noastre, mamele iubitilor nostri, femeile de cariera si divele la care viseaza feti-frumosii.

Si totusi. O facem natural. Ne incarcam cu energia fiecarui zambet pe care reusim sa-l provocam. Ne multumim cu o privire admirativa. Stim ca am facut alegerea buna atunci cand intoarcem priviri. Desi, nu asta este tinta ta, chiar daca te flateaza.

Tinta ta nu este sa fii mai buna pentru ceilalti, tinta ta este sa fii mai buna pentru tine. Tot acest tumult neobosit se intampla cu un motiv. Pentru ca, in cele din urma, atunci cand te privesti in oglinda sa fii tu cea care iti provoaca un zambet.

Privesti volanele delicate din dantela Chantilly cum iti imbraca seducator pieptul si ti se aseaza elegant peste umeri. Talia iti este conturata de satinul stretch iar apoi totul se sfarseste intr-o cascada de dantela care te face sa crezi in acelasi timp si in povesti cu printi si printese dar si in femei ce exprima dintr-o privire ca sunt aparte.

Esti aparte. De asta am conceput si gandit cu migala fiecare cusatura a rochiei Black Ruffles Lace. Am vrut sa-ti fie mai mult decat o rochie, mai mult decat o piesa vestimentara care nu intra in tiparele produselor purtate de oricine.

Mi-am dorit sa te imbrace intr-o seara de vara, racoroasa si relaxanta, dupa o zi in care ai avea nevoie sa fii admirata, sa ti se deschida portiera, sa ti se traga scaunul si sa fii privita in ochi. Mi-am dorit ca rochia ta Black Ruffles Lace sa-ti spuna povestea de cate ori vrei sa ai seductia la degetul mic si lumea in palma.

Si-mi mai doresc sa-mi spui TU povestea, de indata ce o porti. Ea te asteapta aici.

Lasa un comentariu

TOP