Politica de returnare produs:

Suntem incantati ca va numarati printre clientii magazinului nostru si ne vom da interesul sa aveti o experienta de cumparaturi cat mai placuta alaturi de noi.

Va recomandam ca inainte de a comanda produsul dorit sa consultati tabelul de marimi din rubrica Tabel Marimi, pentru a fi siguri ca produsul vi se potriveste ca dimensiuni. De asemenea daca nu sunteti siguri ce marime este cea mai potrivita pentru dimensiunile dumneavoastra, pentru a va usura procesul de achizitie, ne puteti contacta telefonic pentru a ne consulta.

De asemenea cand efectuati comanda puteti lasa si un mesaj cu dimensiunile dumneavoastra iar daca masura aleasa nu vi se potriveste noi va putem putem atentiona in acest sens inainte de a procesa comanda, in etapa de confirmare comanda. Daca comanda dumneavoastra a fost plasata cu success, veti primi un email automat de confirmare pe adresa de email adaugata la inregistrare.

Toate comanzile plasate vor fi confirmate telefonic de un operator inainte de a fi procesate.

Cum procedez daca trebuie sa returnez un produs?

In eventualitatea in care dimensiunile/marimea produslui comandat pe magazinul online nu se potrivesc cu cele/cea comandate/a in formularul de comanda ferma, calitatea produsului vestimentar nu este conforma prezentarii de pe website-ul nostru sau produsele au fost livrate gresit, clientul are dreptul sa returneze produsul in termen de 10 zile lucratoare de la data de livrare inregistrara la receptia produsului la curier.

Returul este gratuit. Va sugeram ca inainte de efectuarea returului sa ne contactati pentru a analiza cum putem remedia cauza nemultumirii dumneavoastra in cel mai bun mod si pentru a va ghida, deoarece ne dorim ca toti clientii magazinului online de haine Passion by D sa fie multumiti de comanda efectuata si serviciile oferite.

In vederea returului, IMPORTANT este ca produsul sa fie NEDETERIORAT, fara urme de uzura, alterare si utilizare si inapoiat in ambalajul original in care a fost primit din partea companiei noastre. Din pacate fara a indeplini aceste conditii, produsul nu poate fi returnat si magazinul online de haine Passion by D isi rezerva dreptul de a va refuza returul!

De asemenea va rugam sa nu lipiti nimic pe ambalajul original in care ati primit produsul/produsele in procedura de returnare. Asigurati-va ca produsul cat si ambalajul nu se va deteriora, in procedura de returnare (sigilati ambalajul original intr-o punga sau cutie inainte de a plasa comanda la curier). Produsele care au lipite pe ambalajul original etichete de la curier, banda adeziva sau orice alt material ce va deteriora produsul/ambalajul nu vor fi acceptate la retur.

Livrarea prin reprezentantii Passion by D:  Comenzile care sunt livrate direct prin intermediul personalului propriu Passion by D, nu sunt incadrate in comert la distanta, ci vanzare prin magazinele de specialitate, si pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal la achizitie si acceptate ca fiind confome cu nevoile clientului. Prin urmare comenzile din aceasta categorie, care se livreaza prin reprezentantii magazinului online de haine femei de designer nu se supun acordului 130/2000 completat de Legea 51/2003 si nu pot fi returnate.

Pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru procedura de retur:

  1. Accesati passionbyd.ro si logati-va in contul dumneavoastra;
  2. Cautati numarul comenzii dorite;
  3. Identificati ID-ul produslui dorit spre returnare;
  4. Contactati-ne: prin email passion@passionbyd.com sau telephonic +40723913927;
  5. Dupa confirmare reprezentatului magazinului Passion by D, trimiteti pachetul la sediu conform regulamentului de mai sus.

Daca alegeti sa completati formularul de returnare produs, in termen de maxim 3 zile lucratoare un reprezentant al companiei noastre va contacta pentru a va explica instructiunile de returnare.

Adresa pentru retururi este : Strada Jean Louis Calderon 17, et. 2, int 05, sector 2, Bucuresti, 020031, Romania

In cat timp primesc contravaloarea returului?

Plata contravalorii produselor etichetate ca retur se achita prin transfer bancar catre client in termen de maxim 14 zile lucratoare, in baza datelor furnizate de client pe email.

Pot anula o comanda efectuata?

O comanda efectuata si platita online poate fi anulata doar de catre persoanele fizice si doar in termen de maxim 24 ore de la plasarea acesteia. Anularea comenzii se face in scris, prin email la adresa sales@passionbyd.com.

Daca s-a efectuat plata online, rambursarea contravalorii produsului se va face prin cont bancar, la contul IBAN al clientului mentionat in scris in termen de 8 zile de la primirea produsului. Aceste dispozitii se aplica conform O.G. 130/200, in cazul achizitionarii de produse de pe magazinul de haine online Passion by D, folosind tehnicile de comunicare la distanta.

Returnarea se poate face doar o singura data pentru un produs in conditiile art 4 alin.1 lit. b) din O.G. 130/2000 si renuntarea la cumparare in mod repetat poate fi considerata abuz, iar magazinul de haine online isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii in functie de comportamentul acestora.

Produsele returnate prin Posta Romana nu vor fi colectionate de la Posta si drept urmare astfel de retururi nu sunt acceptate! Returnarea se face doar prin firme de curierat cu livrarea la sediul nostru mentionat mai sus.

Va multumim pentru intelegere.

Echipa PassionbyD!

TOP