Magazin online – Termeni si conditii generale

Bine ati ajuns pe magazinul nostru online! Va rugam cititi cu atentie rubrica Termeni si conditii generale. Regulile descrise in rubrica Termenii si conditiile generale prezentate se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre S.C. Passion by Denisa S.R.L. prin intermediul magazinului online Passion by D, respectiv www.passionbyd.ro, catre cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres in scris al partilor. Se aplica de asemenea tuturor utilizatorilor acestui website, a aplicatiilor mobile aferente site-ului, a blogurilor cat si altor website-uri detinute sau operate de S.C. Passion by Denisa S.R.L (inclusive a afiliatilor sau altor pagini associate lor care vand produsele productie Passion by D).

Definire termeni:

Vanzator: S.C. Passion by Denisa S.R.L. – prin interfata magazinului de haine dama online PassionbyD – www.passionbyd.ro, identificat cu CUI RO 341 232 61, J40/1956/18.02.2015.

Cumparator: orice persoana fizica sau juridica care efectueaza o comanda online.

Bunul/rile : orice articol din magazinul online PassionbyD, ce sunt solicitate in comanda si care urmeaza sa se livreze de catre vanzator catre cumparator.

Comanda online – acordul dat in scris prin intermediul  emailului intre Vanzator si Cumparator, prin care PassionbyD se angajeaza sa livreze bunurile iar Cumparatorul sa plateasca contravaloarea bunurilor.

Contract – o comanda online confirmata de catre vanzator in format scris.

Drepturi de proprietate intelectuala si concept PassionbyD – dreptul sau drepturi de autor, dreptul de creatie, dreptul de concept asupra produselor, drepturi de baza de date, drepturi de proprietate, marca inregistrata.

Caracteristici – ansamblu caracteristicilor tehnice si conceptuale aferente bunurilor conform comenzii.

  1. Drepturi de autor ale Passion by D asupra informatiilor publicate pe website

PassionbyD isi rezerva dreptul de proprietate asupra intregului continut text si grafic al site-ului (imagini, simboluri, elemente de grafica web) si acest drept este rezervat in baza Legii pentru Protectia drepturilor de autor (Legea 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industrial. Utilizarea acestora cu incalcarea specificatiilor del a rubrica Termeni si conditii enerale si fara acordul in scris din partea PassionbyD se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

  1. Documente contractuale

In momentul procesarii unei Comezi online sau telefonice pe site-ul www.passionbyd.ro cumparatorul consimte ca este de accord cu termenii si conditiile prezente ale magazinului online PassionbyD. Acordul asupra comenzii din partea magazinului online PassionbyD se considera finalizat in momentul confirmarii pe email sau verbale prin convorbirile telefonice. Orice comanda care nu a primit confirmarea din partea PassionbyD nu are valoare de Contract.

  1. Produsele/serviciile website-ului

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a refuza si selecta clientii in functie de comportamentul acestora. Fiecare utilizator va primi un username si o parola pentru a accesa anumite parti ale acestui website in conformitate cu termenii si conditiile acestuia, si se face direct responsabil de securitatea utilizarii cu consimtamant sau fara, a altei persoane. Daca constatati nereguli din acest punct de vedere, va rugam sa ne contactati cat mai repede.

Datele dumneavoastra solicitate la creearea contului vor ramane confidentiale si nu vor fi utilizate de terte parti si nici utilizate in mod abuziv sau in alte scopuri decat cele consimtite de dumneavoastra.

Produsele acestui magazine online sunt produse din productie proprie si originale si sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului regulament si in limita stocului disponibil. Anumite produse care sunt anuntate, pot fi realizate in editie limitata sau unicat. Astfel, pentru situatiile mai sus mentionate, PassionbyD isi rezerva dreptul de a nu onora anumite comnzi in eventualitatea in care nu mai poate sau nu mai trebuie reprodus produsul respective, conform Politicii de Produs. Mentionam ca preturile nu includ si costurile de livrare, decat in conditiile cand acest aspect este expres specificat.

Magazinul online PassionbyD  nu poate oferi nici o garantie, in mod expres si nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui website, la informatia si corectitudinea descrierilor prezente mai sus, actualizarea continutului si a produselor de pe website, precum si potrivirea lor pentru un scop anume. Utilizatorii isi dau consimtamantul in mod expres ca prin utilizarea acestui website si cumpararea produselor/serviciilor aferente, sa se faca pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia PassionbyD de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare si detaliat mai jos in acest document.

  1. Politica de pret

PassionbyD isi rezerva dreptul de a stabili preturile in functie de politica interna si vor fi afisate in Ron sau in alta valuta (in functie de selectia cumparatorului). In perioada de reduceri aceste valori vor fi actualizate pe site.

Parerile utilizatorilor

Sunt considerati utilizatori ai acestui website si au dreptul de a posta comentarii in limita termenilor si conditilor prezente, persoanele fizice sau juridice care au cont inregistrat pe www.passionbyd.ro  cu nume de utilizator si parola individuala. Utilizatorii pot face comentarii/posta recenzii la adresa produselor magazinului online, in vederea republicarii, cu o verificare in prealabil a continutului din partea PassionbyD, in vederea verificarii respectarii legislatiei in vigoare in ceea ce priveste continutului obscen, amenintator, defaimator, necivilizat sau care tulbura in vre-un fel viata privata a altor persoane sau incalca drepturile de proprietate intelectuala.

Politica de Newslettere

Abonarea si dezabonarea la newsletterul website-ului Passionbyd.ro este voluntara si nu implica obligatii financiare din partea abonatului si se face cu acordul explicit al utilizatorilor cat si cu respectarea termenilor de utilizare a website-ului. In momentul in care doriti sa nu mai primiti informarile magazinului nostru online, va rugam sa urmati procedura de dezabonare. Mentionam ca comunicarea prin mesaje scrise se realizeaza in conformitate cu legea Comertului Electronic la nivel national cat si international.

In eventualitatea in care abonatii nostrii retrimit continutul catre terte persoane, isi asuma raspunderea acestui act direct, in conditiile in care nu au modificat nici structura si nici continutul acestuia, implicit website-ul PassionbyD nu se poate face raspunzator de actiunile abonatilor sai.

Politica de confidentialitate / Protectia datelor cu caracter personal

PassionbyD respecta confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal.

In conformitate cu legislatia in vigoare, Legea pentru protectia datelor cu caracter personal si a liberei circulatie a acestor date nr.677/2001 si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, magazinul nostru online are obligatia de a administra aceste informatii in conditii de siguranta si doar in scopul colectarii lor, recpectiv procesarea comenzilor si distribuirea materialelor informationale la cerere.

In eventualitatea in care informatiile solicitate in urma unei comenzi sunt insuficiente, ne rezervam dreptul de a anula comanda respectiva.

Cum cumpar?

Dupa electarea produselor dorite, se poate efectua plata acestora. In vederea platii, clientul poate accesa mai multe varinate, in functie de preferinte. Pentru comenzile pe teritoriul Romaniei, se poate efectua plata in regim ramburs, respective plata la livrare, la curier. De asemenea plata se mai poate realiza online, utilizand un card de credit/debit sau transfer bancar.

In eventualitatea platii online , un operator va va contacta pentru confirmarea comezii si dupa verificarea ei, aceasta va pleca catre destinatar la data precizata de catre acesta.

Garantia produsului

In conformitate cu legislatia in vigoare Legea 449/2003 si OG 21/1992, la solicitarea garantiei produsului defect din partea clientului , acesta trebuie prezentat vanzatorului in ambalajul original impreuna cu toate accesoriile aferente nedeteriorate.

TOP