0comments
Passion by D designer Denisa Pricopie

PassionbyD goes to #Creativo !

Cum primavara si-a intrat pe deplin in drepturi de ceva timp si soarele straluceste mai des si cu mai multa putere decat pana acum, au inceput si evenimentele sa isi faca aparitia. Astfel am participat la #Creativo, organizat de Atelierele Ilbah, pe 14 Aprilie intr-o locatie foarte draguta din centrul vechi #ARCUB. In calitate de fosta eleva a cursurilor scolii Ilbah si actual antreprenor in fashion, am avut placerea sa fiu invitata in cadrul conferintei,,Victory loves preparation- Primii Pasi de Antreprenoriat in Fashion” pentru a povesti viitorilor antreprenori despre experientele prin care am trecut in evolutia brandului nostru. Evenimentul a fost conceput intr-un spirit urban, pentru a aduce la lolalta pasionatii de moda, fashion design, stil si pe cei care ii pot ajuta sa isi puna visul in practica, pentru a reusi sa inceapa un business plecand de la aceasta pasiune.

Dimineata de Sambata a fost una agitata deoarce a trebuit sa aleg cateva rochii din ultima colectie SkinCode, ce au putut fi admirate la ARCUB, la locatia evenimentului. Va dati seama ce decizie grea, sa alege doar trei piese ce vor reprezenta intregul brand!

Ati citit deja povestea brandului in primul articol publicat pe blog, deci stiti ca totul a pornit de la o pasiune. Din acest motiv, organizatorii cursului au consideratca as fi o candidata perfecta pentru a povestii despre parcursul brandului si pentru a oferii sfaturi celor ce viseaza la o cariera pornita din pasiune. Audienta a fost numeroasa, conferinta a durat aproximativ doua ore si jumatate, la final desfasurandu-se o serie de Q&A pentru designerii aflati pescena. Am fost invitata alaturi de alti colegi din bransa, unii aflati chiar la inceput, altii maie xperimentati, insa toti impartasind acelasi sentiment fata de designul vestimentar.Participantii la conferinta si-au exprimat interesul fata de povestea brandulu inostru privind proaspata experienta din cadrul targului COTERIE de la New York. Am incercat sa ofer cat mai multe detalii celor curiosi de acest subiect, deoarece eu nu am avut ocazia sa intreb pe nimeni ce m-ar fi interesat la un moment dat si cred ca mi-ar fi prins bine sa am niste raspunsuri in avans.

PassionBy D at #CreativoAu urmat si multe alte subiecte ce au fost parcurse cu entuziasm. Am raspuns cu placere intrebarilor adresate de audienta si bineinteles i-am incurajat sa isi urmeze visurile cu incredere si rabdare. Alaturi de ceilalti invitati in conferinta am povestit despre problemele pe care fiecare le-a intampinat in dezvoltarea propriei afaceri, despre situatia pietei si specificul ei actual, despre planurile noastre de viitor si viziunile asupra acestei muncii revigorante si complexe in acelasitimp. Emotiile au fost pe masura, fiind o conferinta cu intrebari adresate direct din partea publicului, insa experienta traita a fost minunata. Mi-a facut placere sa fiu alaturi de oameni care imi impartasesc pasiuneasi care isi doresc sa-si transforme visele in realitate, sau care au reusit deja.

Desi initial , din cauza emotiilor, cele doua ore jumatate am crezut ca vor parea o vesnicie, am constatat pana la sfarsitul conferintei ca mi-a parut ca au zburat pur si simplu.

Le multumesc pe aceasta cale si organizatorilor #ClubCreativo, care ne-au invitat in cardul evenimentului si au facut aceasta experienta posibila si speram ca vom mai avea placerea sa va fim alaturi sipe viitor!

#Creativo

Lasa un comentariu

TOP