0comments
Passionbyd ajunge la New York City -

Passionbyd ajunge la New York City

Passionbyd ajunge la New York City – Hello, Spring! In sfarsit primavara a venit impreuna cu vesti minunate despre PASSIONBYD. Desi am lipsit putin, am sa va explic acum ce mi-a solicitat toata atentia in ultima luna. Anul a inceput plin de noi proiecte si provocari, acestea ducandu-ne tocmai pe continentul America ! Sunteti deja curiosi, nu ? Oare ce a facut PASSIONBYD acolo, atat de departe de casa ?

Dragii mei, dupa cum stiti deja, anul trecut am lansat colectia SKINCODE, inspirata din frumusetea Rusiei. Aceasta colectie a fost primita foarte bine de publicul din Romania, insa m-am gandit ca este momentul ca PASSIONBYD sa evolueze si la nivel international. ,,Go big, or go home ?”, corect ? . Astfel, dupa pregatiri intense si multa munca, am adaugat colectiei SKINCODE noi elemente ready-to wear, special pentru a creste purtabilitatea hainelor in orice moment al zilei. Cand am fost pregatiti, am plecat: destinatia NEW YORK. Dar oare ce am facut acolo ? Passionbyd ajunge la New York City –

De doua ori pe an, la New York are loc faimosul targ de haine COTERIE. Anul acesta PASSIONBYD a avut onoarea de a fi incadrata la sectiunea ,,COUTURE EVENING” a acestuia. Pentru cei dintre voi care nu sunteti familiarizati cu COTERIE, am sa va povestesc un pic despre istoria si caracteristicile lui.

In primul rand, daca ne gandim la cuvantul in sine, ,,COTERIE”, acesta provine din limba franceza si defineste un cerc exclusivist de oameni cu un scop comun. Este definitia perfecta si a targului ! Este locul perfect pentru dezvoltarea conexiunilor in industire. Prima editie acestuia a avut loc tocmai in anul 1986, fiind organizat de ENK International ca si raspuns la cererea in crestere pentru crearea unui targ special pentru haine pentru femei. In prezent COTERIE este unul dintre cele mai mari evenimente organizate de acest gen cu haine si accesorii pentru femei.

Avand in componenta atat tineri designeri in devenire, cat si designeri deja consacrati, COTERIE joaca un rol important in modelarea tendintelor modei si a industriei de moda. Anul acesta au participat aproximativ 1400 de expozanti ! Asta da provocare! 

Magazin Passion By D Bucuresti

Evenimentul s-a desfasurat in perioada 26-28 Februarie, avand ca si locatie Centrul de Conventii Jacob K. Javits. O locatie superba, imensa, pe masura renumelui evenimentului. Organizat pe 5 nivele, standul PASSIONBYD s-a situat la ultimul nivel, avand numarul norocos 140. Am avut oportunitatea sa punem bazele unor noi colaborari, sa cunoastem noi clienti si sa legam conexiuni in industrie. Astfel am descoperit o noua cultura, noi cerinte, standarde mult mai inalte. A fost o adevarata provocare, creia i-am facut fata cu brio, deoarce munca depusa in ultimele luni a adus rezultate pe masura asteptarilor.

Ne-am intors fericiti, obositi, insa gata pentru alte noi suprize pentru voi! PASSIONBYD nu se opreste aici, ci doreste sa depaseasca asteptarile. Urmeaza si alte momente de dezvoltare ale brandului pe plan international deoarece ne dorim sa oferim cele mai bune rezultate clientilor nostri ! Dupa cum v-am povestit, am adaugat noi produse in colectia SKINCODE. Sunt sigura ca sunteti curiosi sa le vedeti si va asigur ca o sa le indragiti imediat. Stati cu ochii pe noi deoarce in cateva zile aceste produse vor fi disponibile pe siteul nostru !

Lasa un comentariu

TOP