0comments
PASSION BY D si evenimentul FASHION MEETS TECH

PASSION BY D si evenimentul FASHION MEETS TECH

FASHION MEETS TECH Passion By D

O noua saptamana, noi aventuri pentru #passionbyd! Asa cum v-am promis, primavara aceasta este plina de suprize pentru voi si noi provocari pentru mine. De data aceasta am avut onoarea de a fi invitata sa particip, impreuna cu alte nume cunoscute din domeniul creativ, la evenimentul organizat de Elite Lifestyle impreuna cu Qreator by Iqos, pe data de 9 mai 2018: Fashion Meets Tech. Qreator a pus la dispoziția acestora un spațiu colaborativ și resurse tehnologice și-și propune să devină punctul de întâlnire al celor mai creative voci din România contemporană.

De fata aceasta scopul adunarii a fost contopirea creativitatii cu tehnologia. Din acest motiv miercuri au expus designeri romani, creatori de bijuterii si accesorii vestimentare, parfumerii si fotografi. Locatia evenimentului bine inteles ca a fost una de exceptie, si anume sediul Creator by Iqos, vila Oromolu la PiataVictoriei de pe bulevardul Aviatorilor nr. 8A, o vila interbelica reabilitata cu un design sepectaculos care a devenit pentru o zi un hub al creativitatii.Va sfatuiesc oricand aveti ocazia sa o vizitati cu incredere! Spaţiul Qreator by IQOS este dispus pe două niveluri şi structurat în opt camere. La parter se regăsesc Camera Tehnologiei şi Camera pentru Co-Creare, precum şi un bar de re-energizare.

1.TobaccoRoom

qreator06 1024x683

IMG 4894

PASSION BY D

EchipaPassionbyD a expus de asemenea o selectie de  piese couture din colectia SkinCode care au impresionat audienta si care ne-au adus un feedback pozitiv pentru viitoare colaborari.

Am putut socializa cu oamenii noi, care cu siguranta vor devenii viitori clienti, precum si cu alte persoane care deja cunosteau parcursul brandului. M-am simtit extraordinar in cadrul acestui eveniment ce aduna designeri si pasionati de moda, atmosfera fiind una relaxata si vesela.

84306468 4b35 4f29 b13e 8b251a72e0b2Pe aceasta cale, le multumesc din nou celor de la Elite lifestyle si Qreator by IQOS pentru invitatie si astept cu nerabadare viitoare evenimente pentru a putea cunoaste cat mai bine publicul #passionbyd si pentru a  putea face brandul chiar si mai cunoscut. Fiti cu ochii pe noi pentru viitoare surprize si nu uitati sa ne urmariti pe facebook si instagram unde postez toate viitoarele evenimente si proiecte pe care le pregatesc. Va pup si ne reintalnim curand!

IMG 4895

Lasa un comentariu

TOP