tribal dress Pentru sufletele DreamIndian rebele de pretutindeni

Pentru sufletele rebele de pretutindeni

Nu, vara inca nu si-a luat ramas bun! Mai avem timp sa alergam prin valuri, mai avem timp pentru serile tarzii petrecute la vreo terasa si, mai avem timp sa ne incarcam zilele cu zambete proaspat intoarse din vacanta.

Si, bineinteles, inca mai ai timp sa visezi cu ochii deschisi la cat de bine vei arata imbracata cu oricare dintre articolele create de mine pentru colectia DreamIndian.

Colectia DreamIndian

Am conceput aceasta colectie ca un rasfat pentru sufletele rebele de pretutindeni. Pentru femeile nonconformise carora nu le plac barierele cliseice si care incearca mereu sa isi depaseasca limitele.

Stiu ca si tie iti place sa fii remarcata ca fiind altfel, ca fiind o femeie puternica care stie ce vrea si o transmite impecabil.

Meriti sa porti ceva unic, ceva ce nu numai ca-ti subliniaza feminitatea si punctele forte dar te duce cu gandul departe, in lumea frumoasei Pocahontas.

Istoria ne spune ca femeile native americane impuneau respect si aveau aceleasi drepturi ca si barbatii din vremea lor. Asta era o raritate intr-o societate cu idei preconcepute. Totusi, in triburile nativ americane femeile nu doar ca aveau dreptul sa isi aleaga conducatorii dar posedau chiar si proprietati.

Exista multe povesti care ridica pe un piedestal al culturii libere aceste frumuseti salbatice care au cucerit inimile barbatilor de pretutindeni.

Asta am vrut si eu sa transmit prin colectia DreamIndian. Libertatea pe care trebuie sa o resimti atunci cand porti ceea ce iti place, cand te simti confortabil imbracata intr-o tinuta aparte, indiferent cand o porti.

Tinutele colectiei DreamIndian sunt caracterizate de o ploaie de franjuri, ciucuri din piele naturala, impletituri si texturi lejere – toate acestea int-o paleta de culori diversificata si calda.

Fie te caracterizeaza o tinuta indrazneata si sexy si vei purta salopeta cu pantalon scurt din piele intoarsa sintetica Ogin Short atunci cand vrei sa intorci toate privirile, fie vrei sa dezlantui o noua dimensiune a ta cu minunata rochie Jacy. Rochia Jacy te va transforma intr-o aparitie rapitoare datorita aplicatiilor din franjuri lungi si impletiturilor confectionate manual.

Lasa-ti sufletul sa cutreiere prin colectia Dream Indian si alege-ti produsul preferat. Orice ai alege, sunt sigura ca-ti va aduce zambetul pe buze si o licarire rebela in privire. Si meriti. Meriti sa fii femeia care poarta ceva ce-i contureaza atat de bine personalitatea.

 

Lasa un comentariu

TOP