Passion by D Rochie de seara neagra lunga cu maneci lungi colectie Skin Code

Mixul perfect dintre senzualitate si mister: Noua colectie FW Skin Code 2017

Una dintre legendele care descriu misterioasa istorie a catedralei St. Basil din Rusia sustine ca tarul Ivan, in cruzimea lui fara margini, a decis sa-l orbeasca pe arhitectul italian care a construit minunata cladire. De ce? Pentru ca acesta sa nu mai poata replica niciodata frumoasa sa opera.

Si totusi, de-a lungul timpului, multi artisti au incercat sa proiecteze ceva ce sa emane cel putin la fel de multa maretie precum catedrala St. Basil. Incepand de la paleta de culori unica si terminand cu bogatia elementelor decorative, cladirile reprezentative pentru arhitectura ruseasca au cucerit inimile oamenilor din lumea intreaga.

Pare ca jocul dintre senzualitate si mister nu se sfarseste niciodata atunci cand vorbim despre frumusetea nativa a Rusiei. De la costumele traditionale rusesti si pana la nenumaratele cladiri istorice, fiecare pata de culoare spune o poveste menita sa capteze atentia privitorului. Si, de cele mai multe ori privitorul este vrajit. Transpus intr-o lume eleganta, in care simturile sunt rasfatate si realitatea devine muzica pe care vrea sa danseze, privitorul nu poate decat sa-si declare dragostea pentru maretia ruseasca.

Noua colectie FW Skin Code 2017

Anul acesta am decis si eu ca vreau sa ofer sansa femeilor indraznete de pretutindeni sa dezlantuie admiratia celor din jur si sa dea tonul dansului dintre seductie si mister.

M-am lasat inspirata de eleganta elementelor decorative rusesti si am vrut sa dau viata unei colectii toamna-iarna care sa incante privirile tuturor. Si am reusit! In curand, o vei putea admira si tu!

Ti-am pregatit o reinterpretare moderna a unui stil vestimentar care fascineaza si cucereste in acelasi timp. Am dat viata unor piese vestimentare care vorbesc de la sine despre elganta, stralucire in lumina reflectoarelor si pasiune pentru tot ceea ce este unic si original.

Fiecare articol din colectia mea reuseste sa transmita ceva ce toate femeile incearca sa imbine de atatia ani: feminitate si putere. Ne dorim sa stralucim seducator si totusi sa fim privite cu admiratie. Ne dorim sa fim centrul atentiei dar sa si inspiram prin bun gust si eleganta.

Mixul perfect dintre senzualitate si mister

Asa ca, pregateste-te sa descoperi cea mai noua colectie a mea, colectia FW Skin Code 2017. Feminitate in tonuri reci si totusi delicate. Stralucire demna de podium si, totusi, potrivita oricarei personalitati.

M-am jucat cu elemente decorative semitransparente din matase naturala satinata si tesaturi naturale de tip crep sau tafta strech. Am reusit sa imbin seductia printre straluciri discrete si volume elegante care-ti vor imbraca delicat corpul si iti vor oferi lejeritatea de miscare pe care orice femeie viseaza sa o afiseze.

Stai pe-aproape pana la marea lansare! In 2017 exista un singur cod vestimentar: Skin Code!

Lasa un comentariu

TOP